Overzicht nieuws FC De Bilt

Overzicht nieuws FC De Bilt

Nieuwe kassa's en verlopen clubkaarten

23 november 17:00  Met de noodzakelijke vernieuwing van de kassa-terminals werken helaas de clubkaarten niet meer, we hebben nieuwe lezers ontvangen die de groene FC De Bilt-passen niet meer herkennen. De penningmeester is bezig met het uitgeven van nieuwe passen met chip die veiliger en handiger zijn. Even geduld dus. Met de nieuwe terminals hebben we meer mogelijkheden voor het helpen van de klanten, op beide kassa's kan worden gepind en keukenbestellingen worden geplaatst. Ook de broodjes van John kunnen nu op beide besteld worden. Met de nieuwe kaarten kan je via de knip App zelf je tegoed upgraden op je telefoon, wel zo handig! Groet, Herman Bröring

15x gelezen

De Derde Helft op woensdagochtend bij FC De Bilt

2 november 8:30  Bent u 55-plus? Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Wilt u activiteiten combineren met elkaar ontmoeten en gezelligheid? Kom dan naar De Derde Helft bij FC De Bilt op woensdagochtend.

48x gelezen

Party Time

31 oktober 15:30  Zaterdag 10 december vanaf 15:30 uur in het clubhuis van FC De Bilt is het weer Party Time met Dennes Raterman en Martin van Doorn.meer »

125x gelezen

Met FC de Bilt naar FC Utrecht - FC Groningen

15 oktober 12:45  Speciaal voor alle leden van FC de Bilt hebben wij een geweldige aanbieding! Op zondag 6 november gaat FC Utrecht de strijd aan met FC Groningen om 12:15 uur en bij deze wedstrijd in Stadion Galgenwaard kunnen de leden van FC de Bilt tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via: https://ticketing.fcutrecht.nl/initiative/FC-de-Biltmeer »

92x gelezen

Prachtige opbrengst Rabo ClubSupport!

15 oktober 11:15  Onze hoofdsponsor Rabobank is van mening dat een vereniging of club er voor iedereen is. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Daarom kunnen ze rekenen kennis, netwerk en geld van de Rabobank. Het project Rabo ClubSupport is daar een voorbeeld van. Als Rabo-lid kon je tussen 5 en 27 september 2022 stemmen op je drie favoriete clubs uit de omgeving. Een stem is geld waard, want het beschikbare budget wordt aan het einde van de actieperiode op basis van het aantal ontvangen stemmen verdeeld over de clubs en verenigingen.meer »

86x gelezen

Zo helpen wij elkaar!

12 oktober 21:45  Het is bekend dat er bij FC De Bilt gepuzzeld moet worden om zo veel mogelijk teams van scheidsrechters te voorzien. En dat in de onderbouw vrijwel altijd een ouder of leider als spelbegeleider optreedt.meer »

97x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!