Lid worden - FC De Bilt

Lid worden

Lid worden

Wat leuk dat je misschien lid wilt worden van FC De Bilt, een mooie voetbalclub voor jongens en meisjes, van welke leeftijd dan ook!
FC De Bilt kent ca 65 jeugdteams, 12 seniorenteams en 5 zaalvoetbalteams.
We hebben uiteraard een aantal regels waar je je aan moet houden en informatie over wat je moet weten als je lid gaat worden, lees dan ook eerst deze artikelen voordat je het aanmeldformulier invult.
Wil je eerst een proeftraining volgen om bijvoorbeeld te zien of voetbal wel leuk is, kijk dan bij deze link om je daarvoor op te geven. https://www.fcdebilt.nl/gratis-proeftrainingen-voor-kinderen 


Na het inschrijven ontvang je direct een melding in je mail en enkele dagen een bevestiging en meer informatie van de coördinator. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in, dit versnelt de inschrijving en plaats in een team als dat mogelijk is.

Let op: Op dit formulier heb je de mogelijkheid de 2e Nationaliteit in te vullen, dit is GEEN VERPLICHT veld. Wil je dat we jouw 2e nationaliteit kennen en wil je die graag kenbaar maken, dan kan je dit invullen. Niet invullen is ook goed. Veel succes en plezier bij FC De Bilt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!