Visie van de club - FC De Bilt

Visie van de club

Visie van de club

FC de Bilt wil een voetbalclub zijn voor alle bewoners van De Bilt (en omstreken), waar iedereen kan “presteren naar vermogen” met sportief gedrag binnen en buiten het veld. Een club waar onderlinge verbondenheid ervoor zorgt dat het gezellig is voor iedereen: spelers, ouders en bezoekers!

FC De Bilt heeft een sterke overtuiging die dagelijks richting geeft aan het ‘handelen’ van de club en alle activiteiten: FC De Bilt, dat zijn we samen!.

Wij geloven dat wij op een duurzame wijze een financieel sterke(re) club kunnen worden door een sterke lokale maatschappelijke betekenis te hebben voor leden en niet leden. Door te proberen om mensen uit groot regio De Bilt actief te betrekken en verbinden aan onze club. Een goed voorbeeld is dat FC De Bilt heeft een actief beleid voor deelname van meiden en vrouwen. Dit heeft geleidt tot een zeer snel stijgend aantal meiden en vrouwenteams – momenteel zijn er meer dan 150 meiden bij onze club.

Kortom, wij ondernemen allerlei projecten en initiatieven om mensen bij onze club te betrekken. En dat willen wij nog meer doen om schaal te vergroten en meer mensen structureel bij onze club te betrekken. Omdat meer mensen uiteindelijk ook voor meer plezier, verbinding en omzet zorgen. En dat laatste zorgt voor een financieel stabiel / sterke vereniging dat weer ruimte geeft voor nog meer sociaal maatschappelijk relevante initiatieven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!