Handleiding inschrijven via website - FC De Bilt

Handleiding inschrijven via website

Handleiding inschrijven via website

Klik rechts bovenin op de menubalk op Inloggen.

afb1.png

Wanneer je nog niet ingelogd bent krijg je gelijk het inlogscherm. Vul daar het email adres  en wachtwoord in mee waarmee je jezelf hebt aangemeld in de app of via de website. Heb je nog helemaal geen account kan je daar ook een nieuw account aanmaken. Doorloop daarvoor de 4 stappen volledig. Let op, het email adres moet gekoppeld zijn aan uw kind. Bij het invullen van de geboortedatum moet u uw geboortedatum invullen, niet die van het kind of de huidige dag. Wilt u deze liever niet opgeven zorg dan dat de geboortedatum in ieder geval zover in het verleden ligt dat u oud genoeg bent om diensten te draaien.

afb2.png
Klik op inloggen om verder te gaan. Zodra u bent ingelogd ziet u uw gegevens zoals die nu bij ons bekend zijn. Klik op het tabblad Vrijwilligers.

afb3.png
Via de planner kunt u nu zoeken naar een vrijwilligerstaak. Ga naar de zaterdag toe waarop u een dienst wilt draaien, ga naar de juiste taak en tijdstip en klik erop. U krijgt dan een overzicht te zien van de taak.

afb4.png

Klik vervolgens op 'Plan jezelf in'. U heeft zich nu aangemeld voor de betreffende vrijwilligerstaak. Mocht er iets fout gegaan zijn neem dan even contact op met de webmaster via email adres webmaster@fcdebilt.nl. Ook als er iets elders fout gaat kunt u de webmaster mailen. Leg wel uw probleem zo goed mogelijk uit en geef in de email ook aan met welk email account u bent ingelogd en wie uw kind is.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!