Keepers - FC De Bilt

Keepers

Keepers

Veel teams/elftallen hebben (gelukkig!) ook veel keepers en keepsters en dus zijn er ook voldoende keeperstrainers nodig met de nodige ervaring in het keepersvak om de jongens en meisjes bij het trainen te ondersteunen en waar mogelijk op de wedstrijddagen te bekijken. We werken met enkele hoofdtrainers en dit zijn onder andere de keeperstrainer van ons eerste elftal Shorty Ooft.

De keepers/sters zijn onderverdeeld in selectie- en niet-selectie-keepers en helaas hebben wij momenteel alleen trainingen voor keepers uit de selectieteams, maar wij werken hard om te zorgen dat elke keeper/ster wordt evenveel aandacht besteed ook naar gelang het niveau hij of zij aankan en iedereen moet ook met veel plezier aan een training beginnen maar ook eindigen.

Verder willen we buiten de trainingen trachten nog enkele andere keepers-activiteiten te organiseren, zoals clinics en keepersdagen en eens per jaar willen we een ouderavond houden, hou daarom de site van de club goed in de gaten waarop deze activiteiten worden aangekondigd.

En ben jij nog geen keeper of keepster en heb je interesse om een keer een keeperstraining mee te maken, je bent te allen tijde van harte welkom, maar wel van tevoren even aanmelden via het algemene emailadres: jeugd@fcdebilt.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!