• Jaaaaa is het zo ver!

  Voor alle voetballende meisje en vrouwen van FC De Bilt organiseren we een hele leuke middag op zondag 22 mei 2022 met aantrekkelijke voetbal onderdelen en veel plezier! Deelname is volledig gratis. Je dient je alleen aan te melden via deze link: https://forms.gle/QJaYax7cjFX8fRBk6.

  Om ervoor te zorgen dat we voor ieder voetballende meisje van jong tot ouder iets leuks en aantrekkelijks hebben ziet het programma er in grote lijnen als volgt uit:

  - Je gaat bij een trainingscircuit meerdere voetbaloefeningen doen waarbij je begeleid wordt door het professionele team van de Utrechtse Voetbalschool in samenwerking met de in de Topklasse spelende van onze eigen MO19-1.

  - We hebben twee professionele voetbalsters uitgenodigd! Maar, we verklappen nog niet wie het zijn! Zij zullen iets vertellen over ervaringen in de Eredivisie, bij het Nederlands vrouwenteam en natuurlijk beschikbaar zijn om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

  - Een gezellige sfeer met muziek en wat te eten en drinken.

  Kortom het wordt een topmiddag waarbij we graag alle, maar dan ook echt alle meisjes en vrouwen die voetballen bij FC De Bilt willen uitnodigen om te komen!

  En neem gerust een vriendin(netje)/klasgenoot/buurmeisje mee die geïnteresseerd is in voetbal! Hoe meer meiden des te meer plezier. Dus spread the word en deel het inschrijfformulier (https://forms.gle/QJaYax7cjFX8fRBk6) in jouw omgeving.

  We maken er met z’n allen een mooie middag van waarbij we laten zien dat het meisjes en vrouwenvoetbal leeft bij FC De Bilt!