• Zaalvoetbal FC De Bilt Seizoen 2021-2022                                                                                                                                              

  De afdeling zaalvoetbal is vanaf de start een zelfstandige afdeling van FC De Bilt, het bestuurslid zaalvoetbal heeft een contactpersoon die de zaken, voorzover nodig, regelt.
  Vanaf het seizoen 2020-2021 is individueel aanmelden niet meer mogelijk. De teamleider is het aanspreekpunt voor het gehele team.

  Inschrijving en contributie:
  Om als team bij FC De Bilt zaalvoetbal te kunnen gaan spelen dient voor de uiterlijke datum van inschrijving bij de KNVB een bedrag van 1500 euro voor het gehele team/seizoen ineens te worden betaald op de bankrekening van FC De Bilt,
  Na ontvangst van dit bedrag wordt het team aangemeld bij de KNVB. Deze aanmelding geschiedt door het bestuurslid zaalvoetbal in samenwerking met de secretaris. De gegevens van de spelers moeten aan FC De Bilt worden gemaild aan secretaris@fcdebilt.nl met een Excelbestand om ze aan te kunnen melden bij de KNVB.
  Een team kan uit maximaal 15 geregistreerde spelers bestaan.
  Een speler met een contributie of boeteachterstand zal niet worden ingeschreven.

  Scheidsrechters:
  Voor alle teams die voetballen bij FC De Bilt geldt hetzelfde principe: Indien de KNVB geen scheidsrechter aanwijst dient het team zelf voor een scheidsrechter te zorgen, hiervoor is nooit een vergoeding vanuit de club van toepassing. Op het veld is er bij FC De Bilt een scheidsrechterscommissie die probeert een scheidsrechter aan te wijzen, is die er niet dan dient het team er zelf voor te zorgen. Het beste regel je dit dus zelf met andere teams van FC De Bilt.

  Boetes:
  Boetes voor een speler dienen door de speler op basis van een factuur van FC De Bilt aan FC De Bilt betaald te worden binnen 2 weken na de factuurdatum.
  Getracht wordt dit z.s.m. na het vaststellen van de boete door de KNVB in rekening te brengen.
  Een teamboete wordt aan de teamleider in rekening gebracht.

  Kleding:
  FC De Bilt vereist dat er gespeeld wordt in kleding aangeschaft in onze winkel of webshop, wil je gesponsord voetballen, overleg dit dan met de sponsorcommissie om de mogeljkheden te bekijken.

  Het bestuur van FC De Bilt.