• We kunnen het nu nog niet bedenken, maar we verwachten in het nieuwe seizoen weer in wedstrijdverband te mogen voetballen.

    Ben jij er dan klaar voor? Alle spelers van één team met hetzelfde shirt, dezelfde trainingspakken en/of dezelfde voetbaltassen, dat is toch mooi?

    Het seizoen 2020-2021 is door het coronavirus helaas in het water gevallen. De voorbereidingen voor een nieuw spannend en sportief voetbalseizoen zijn inmiddels in volle gang. Voetbal jijzelf of voetbalt je kind volgend seizoen in een team zonder gesponsorde kleding? Wil je dat veranderen? Sluit dan voor 15 juni een sponsorcontract af en steek het team in nieuwe FC De Bilt-kleding met jouw bedrijfsnaam erop, de naam van het bedrijf waar je werkt of het bedrijf van een familielid of goede vriend. Waarom 15 juni? Dan weten we zeker dat we voor de start van het seizoen de nieuwe bedrukte kleding binnen hebben. Wilt u samen met iemand anders een team sponsoren? Ook dat is uiteraard mogelijk.

    Interesse? Neem dan contact op met Gineke van den Brink via martin.gineke@casema.nl of 06-13302694. Een mail sturen naar sponsorcommissie@fcdebilt.nl kan ook.