• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Door het bestuur is besloten om de opbrengst uit  zowel de Grote Clubactie als Rabobank Club Support  volledig aan te wenden in het vernieuwen van een deel van onze doelen. 

  De doelen hebben enorm te lijden van het vele verplaatsen.  Door de diverse veldindelingen met trainen en wedstrijden is er niet aan te ontkomen om de doelen veelvuldig te verplaatsen. Maar het getil, gesleep en geschuif is niet goed voor onze doelen. Er ontstaan scheurtjes in het laswerk, die alsmaar groter worden. Ook de doelnetten slijten hierdoor onnodig hard.

   Om de slijtage van goals te verminderen hebben we besloten om de goals te voorzien van een transportsysteem. 2 wielen aan de ene zijkant en een draagbeugel aan de andere kant. Hierdoor zijn de goals makkelijk door 1 persoon te verplaatsen.  

  4 goals (5x2 meter) waren in dermate slechte staat dat we nieuwe goals hebben besteld. Ook komt er een nieuwe seniorengoal (7x2 meter) voorzien van transportsysteem. De overige goals worden gerepareerd door onze sponsor De Wilde Metaal B.V. uit Bilhoven. Inmiddels hebben we de eerste 2 vernieuwde goals weer in gebruik genomen. 

  Daarnaast zijn de gele goaltjes die in gebruik zijn bij onze academie, Mini’s en CL ook gerepareerd. De poten zijn verzwaard en de goals hebben nieuwe borgpinnen gekregen. Hierdoor zijn ze weer stabiel en veilig te gebruiken.

 • De komende periode zal het hekwerk rondom de velden waar nodig aangepast worden om de goals ook makkelijker van het veld af te krijgen en buiten de velden te stallen. Dit vergemakkelijkt het veldonderhoud. 

  We vragen iedereen om zorgvuldig om te gaan met het spelmateriaal om schade en slijtage te voorkomen. Gebruik de doelen zoals ze bedoelt zijn om te gebruiken en niet zoals op onderstaande foto. Juist hierdoor ontstaan scheuren in de lasnaad en is al onze inspanning voor niets.

 • Onze speciale dank gaat uit naar Oscar Mooij van de materiaalcommissie, die met hulp van zijn beide zoons, veel tijd en energie steekt in het op orde brengen en houden van het materiaal. Daarnaast dank aan alle lotenkopers van de Grote Clubactie en Rabobank Rijn en Heuvelrug die deze investering mogelijk hebben gemaakt. 

  Bestuur FC De Bilt