• Verplaatsen wedstrijden Corona

  Beste teamleiders jeugdvoetbal FC De Bilt,
   
  Helaas zien we het Coronavirus steeds meer om zich heen slaan. Scholen ontkomen er niet aan en ook FC De Bilt ervaart dit. Met het groeiend aantal besmettingen gaan we hier ongetwijfeld ook meer hinder van ondervinden.
   
  De afgelopen weken hebben een aantal teams zich moeten terugtrekken voor het spelen van hun wedstrijd door ontbrekende spelers met verkoudheidsverschijnselen, wachtend op test of testuitslag en misschien zelfs Corona. Het afzeggen van deze wedstrijden is niet in alle gevallen soepel verlopen, waardoor tegenstander en/of KNVB niet geïnformeerd zijn door FC De Bilt. Dit heeft tot een aantal boetes van de KNVB geleid. Door een openstaande vacature op een cruciale positie in dit proces (jeugdwedstrijdzaken) is gebleken dat mailtjes van leiders over afmelding niet/te laat gelezen zijn. Hiervoor excuses aan de desbetreffende teamleiders.
   
  Om herhaling te voorkomen is bijgevoegde procedure opgesteld die door jullie te gebruiken is bij uitval van wedstrijden i.v.m. corona. Hierin is uitgewerkt wat je allemaal moet doen en waar je dit moet melden.
   
  Achter de schermen wordt er door het bestuur hard gewerkt aan invulling van deze vacature. Met de invulling van de vacature wordt ook het probleem van niet/ laat verwerkte wedstrijduitslagen getackeld. Dank voor het signaal dat we vanuit verschillende teams hebben ontvangen. Zodra de vacature is ingevuld zal ook dit document aangepast worden (mailadres melding) en jullie geïnformeerd worden.
  Aanvullende corona info:
  • We ontvangen door alle wijzigingen in corona-beleid veel vragen van jullie. Herhaald verzoek om deze vragen te richten aan corona@fcdebilt.nl. Hierdoor hebben we het een totaalbeeld van de gestelde vragen en hebben we de mogelijkheid om een eenduidig antwoord te geven.
  • Gisteravond is in bestuursvergadering besloten dat we de coronadiensten, zoals we deze voor de zomervakantie kenden, weer in de lucht gaan brengen. Hierover volgt vanavond nadere informatie.
   
  Samen zijn we FC De Bilt - Samen kunnen we Corona aan.
   
  Met sportieve groet,
   
  Ernst Hoepman
  Jeugdcommissie