• Trimvoetbal (Balletje trappen voor ouderen).

  Sinds de zomer van 2008 kent FC De Bilt trimvoetbal, onderling op de vrijdagavond een balletje trappen voor ouderen.

  Er zijn veel mensen die wel een uurtje in de week willen (moeten) sporten, maar dan zonder veel verplichtingen. Als je lid wordt van een voetbalvereniging, word je welhaast verplicht om deel uit te maken van één van de elftallen, die iedere zaterdag/zondag in competitieverband hun wedstrijden spelen met alle bijkomstigheden van dien.

  De voetbalvereniging FC De Bilt biedt de mogelijkheid van ‘trimvoetbal’ voor mensen die 1 keer per week onderling een partijtje willen voetballen. Omdat je als recreant niet deelneemt aan competitiewedstrijden, heb je geen KNVB lidmaatschap of spelerspas nodig. De contributie die je betaald is lager dan voor een normaal spelend lid. Het Trimvoetbal is bedoeld voor oud-voetballers van FC De Bilt (Bilthoven, BVC, FAK), ouders van jeugdleden en huidige trainers/leiders van FC De Bilt-teams. Trimvoetbal is elke keer weer vrijblijvend, wanneer je niet komt, hoef je niet af te zeggen (mag uiteraard wel) en kom je de volgende keer gewoon weer wel.

  Na een korte warming-up van ongeveer 10 minuten worden er, afhankelijk van het aantal spelers, 1 of meer onderling partijtjes gespeeld met een maximum van 9 tegen 9, het minimum is 3 tegen 3. 
  Er wordt gespeeld op het hoofdveld op vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.15 uur. Er wordt bijna altijd gespeeld, alleen bij sneeuw op de velden en op feestdagen gaat het niet door, dit wordt op de website vroegtijdig aangekondigd of in een persoonlijke mail.

  Uiteraard is er ook een 3e helft in de kantine.

  De contributie bedraagt sinds 1-7-2020 72 Euro per halfjaar, na 2 keer proberen dien je je aan te melden, de contributie wordt via een doorlopende machtiging geïncasseerd.

  Heb je belangstelling of een vraag, stuur een mail naar het adres: trimvoetbal@fcdebilt.nl