• Heb je tijd en zin om te helpen de trainingen tijdens Corona in goede banen te leiden? Geef je dan op via corona@fcdebilt.nl

  • Openingstijden FC De Bilt SHOP

    Ivm Corona voorlopig gesloten!

  • Vrijdag 6 september 2019 gaan wij weer beginnen met het geven van techniektrainingen aan jongens en meisjes tussen de 5 en 12 jaar. Deze trainingen zijn een aanvulling op de reguliere voetbaltraining(en) en speciaal gericht op de ontwikkeling van het individu. Deze trainingen worden gegeven door (gecertificeerde) voetbaltrainers, die al jaren ervaring hebben met het geven van trainingen aan de jongste jeugd.

    Deze techniektrainingen gaan gegeven worden op vrijdagmiddag (17.00 - 18.15). Bij De Utrechtse Voetbalschool werken wij met lespakketten (drie lesweken van tien weken en een van vijf weken). De kosten van het eerste lespakket van tien weken zijn 135,00 euro. In deze prijs zit een tenue van de UVS (shirt, broekje en sokken). Het is verplicht om dit tenue aan te schaffen, zodat wij met zijn allen in hetzelfde tenue trainen. Wanneer je al in het bezit bent van ons tenue, dan betaal je 100,00 euro.

    Inschrijven of meer informatie via: https://www.deutrechtsevoetbalschool.nl/inschrijven/techniektraining-fc-de-bilt/