• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De shop is de komende 3 weken gesloten. U kunnen bestellen via de webshop of voor een afspraak een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Vanaf vandaag is de Rabobank ClubSupport actie van start gegaan. Alle Rabobank leden worden uitgenodigd om hun stem uit te brengen op een amateurvereniging in de omgeving. Een kleine moeite, maar voor onze club een erg groot gebaar! Hoe meer stemmen, hoe meer geld wij als club uit de ClubSupport geldpot verdienen.
   
  Stemmen gaat als volgt:
  - Je logt in via de Rabobank app of gaat naar website
  - Kies voor de optie 'zelf regelen'
  - Kies voor de optie 'Lidmaatschap
  - Ga naar 'ClubSupport'
   
  Ieder lid heeft de mogelijkheid om 5 stemmen uit te brengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met KV Nova en LoopFit De Bilt. Wij roepen iedereen dan ook op om naast de maximale 2 stemmen voor FC De Bilt de overige stemmen te verdelen over onze vrienden van KV Nova en LoopFit De Bilt.
   
  Ieder Rabobank-lid in onze regio heeft stemmen, ook als je geen lid bent van FC De Bilt! Vergeet dus niet je buren, familie en vrienden te vragen om ook te stemmen op FC De Bilt, LoopFit De Bilt en NOVA.
   
  Bedankt!