• In de week van 10-15 April 2022 wordt de selectietoeslag (20 euro) en de twee keer trainen toeslag (10 euro) geincasseerd. Ondanks eerdere publicaties heeft niet iedereen deze regeling meegekregen, daarom geven we hierbij extra toelichting op het besluit dat tijdens een eerdere ALV (2020) is genomen.

  Bij het financieel gezonder maken van FC De Bilt heeft het bestuur ook naar de vergroting van inkomsten gekeken. De contributies zijn de belangrijkste inkomsten. Om een goed beeld te hebben van de mogelijkheden om contributieverhoging en selectietoeslagen door te voeren heeft het bestuur een analyse gemaakt van de voetbalclubs in de directe regio. Deze clubs zijn Sporting70, Hercules, SO Soest, DOSC, SVM en Jonathan.
  Hieruit heeft het bestuur geconcludeerd dat er ruimte en mogelijkheid is om een selectietoeslag te hanteren. Immers, meerdere clubs in de regio hebben een dergelijke toeslag.

  Daarom zijn de volgende toeslagen van toepassing bij FC De Bilt voor het seizoen 2020-2021 en 2021-2022:

  • een selectietoeslag van €20 pp per seizoen.
  • een 2 keer trainen toeslag van €10 pp per seizoen voor non-selectieteams die 2 keer trainen.

  Deze toeslagen gelden voor alle jeugd en de senioren.
  Daarnaast maken de selectieteams en teams die 2 keer trainen meer gebruik van accommodaties en faciliteiten.
  En dat vinden we fair tov de teams die slechts 1 keer trainen.

  De toeslag kan niet worden geind bij de 1e contributierun omdat in juli de selecties en het trainingsschema nog niet definitef zijn.
  Normaal gesproken doen we dit in oktober in een aparte run maar toen was er nog teveel onduidelijkheid hoe het seizoen eruit zou gaan zien en of we wel weer volledig aan trainen zouden toekomen. 

  Mochten er toch nog vragen zijn, mail dan naar de penningmeester via penningmeester@fcdebilt.nl

  Het bestuur.