• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • In verband met Corona mogen er geen ouders op ons sportpark komen, behoudens de ouders die de teams begeleiden. Ouders zetten hun kinderen, voorzover deze niet zelf naar de club komen, af bij het hek en halen hun kind daar ook weer op. Dit met inachtneming van de 1,5 meter regel. Dit gaat niet samen met de verkeersveiligheid op het voorste deel van het parkeerterrein. De eerder getroffen parkeerregeling heeft in onvoldoende mate bijgedragen aan de verkeersveiligheid. 
   
  Om ongelukken te voorkomen heeft het bestuur van FC De Bilt het volgende besluit genomen:
   
  Het voorgedeelte van het parkeerterrein aan de zijde van veld 5 wordt, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, afgesloten tijdens de Academy-trainingen (donderdag 16.00u tot 19.00 u) en op zaterdag.
   
  • De parkeerstrook aan de kant van veld 5 wordt afgesloten bij de papiercontainers en bij de uitrit. Dit is gisteren uitgetest en we hebben geconstateerd dat dit de doorstroming van auto’s bevordert en opstoppingen op de brug voorkomt
  • Breng uw kind zoveel mogelijk op de fiets. Gebruik zo veel mogelijk de afslag naar de afgesloten parkeerstrook en parkeer de fietsen desgewenst op deze strook.
  • Toch met de auto? Kom dan 5 a 10 minuten eerder zodat filevorming voorkomen kan worden en kinderen op tijd bij de training of wedstrijd zijn.
  • Auto’s worden bij voorkeur geparkeerd op het achterdeel van de parkeerplaats, maar ook de voorkant is gedeeltelijk beschikbaar. 
  • We constateren dat meerdere ouders midden op de weg stoppen en hun kinderen laten uitstappen. Dit zorgt voor opstoppingen en gevaarlijke situaties. Dus…auto parkeren in parkeervak en dan pas kinderen laten uitstappen en begeleiden naar veld.
  • Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters op
   Excuses voor het tijdelijke ongemak, maar veiligheid gaat boven alles. We rekenen op uw medewerking.
   
  Bestuur, Jeugdcommissie en Technische Commissie FC De Bilt.