• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Een nogal vlak FC De Bilt liep vandaag tegen een onnodige nederlaag aan. Het liep gewoon niet lekker met onze jongens. Maar met een beetje meer mazzel had de wedstrijd vandaag gewonnen kunnen worden. De kansjes waren er zeker. Zo hadden we bijvoorbeeld al in de 7e minuut een 1-0 voorsprong kunnen nemen als Raoul een vrije bal van Joeri beter had verwerkt.
  Tommy was geblesseerd uit de vorige wedstrijd gekomen, maar had wel zijn vader Martin met de grensrechtervlag gestuurd. Voor buitenspel vlagde Martin zeer terecht minimaal 10 keer in de eerste helft. Dat maakte Martin in de 8e minuut niet populair bij de trainer van DESTO, toen hij overigens zeer terecht een buitenspeldoelpunt van DESTO terug vlagde. Een minuutje later kwam FC De Bilt goed weg, toen een kopbal door Tobias op de paal werd gekeken. Daartegenover stelde FC De Bilt niet al te veel. Hoewel, door een voorzet van Matiz kwam Joeri oog in oog met de keeper te staan. De keeper viel om en Joeri leek moeiteloos de 0-1 te gaan scoren. Waarom dat niet lukte weet alleen Joeri!
  In de tweede helft leek FC De Bilt het betere van het spel te hebben. Zeker twee goede mogelijkheden kreeg FC De Bilt. Op aangeven van Matiz ging Tom alleen op de keeper af. Nu kan Tom bijna alles, maar helaas lukte het scoren niet. Een kwartier voor tijd schoot Milad een vrije bal schitterend in. Via de vingertoppen van de keeper belandde de bal helaas tegen de lat. Vlak daarna was het wel raak. Maar het doelpunt viel aan de andere kant. Uit een vrije bal werd de bal tegen de paal gekopt en in de rebound was Tobias volstrekt kansloos.
  Helaas waren de laatste 12 minuten niet voldoende om alsnog gelijk te spelen. De enige die na het laatste fluitsignaal positief het veld afkwam was grens Martin. “Ik was zeker de beste man van het veld”, zei hij met een grote lach. Wellicht staat maandag in het AD zijn verslag…..
  Na een bijzondere en lange nabespreking van coach Edward gingen de jongens zeer teleurgesteld retour richting Weltevreden. Genoeg stof om over na te denken de komende week!

  12-9-2020
  DESTO JO19-1 - FC De Bilt JO19-1 1-0 (0-0 rust)
  Gele kaarten: Raoul, Niels