• Overschrijven naar een andere vereniging.

  Wil je niet meer meer voetballen bij FC De BIlt maar ergens anders gaan spelen dan zijn er wat regels om dit voor elkaar te krijgen.

  Allereerst vinden we het heel jammer dat dit zo is, heb je overlegd met de leider, trainer, coordinator of iemand anders die de reden van vertek kan oplossen zodat je bij FC De BIlt kan blijven spelen.
  Is het een financieel probleem, neem dan contact op met de penningmeester.

  De vertrekkende FC De Bilt speler meldt zich af via een mail aan ledenadministratie@fcdebilt.nl of via het afmeldformulier FC De Bilt.

  De speler die zich wil overschrijven naar een andere vereniging gaat ook naar de nieuwe vereniging toe om zich aan te melden.
  Wanneer een speler zich bij zijn/haar nieuwe vereniging meldt zonder relatiecode, kan de overschrijving helaas niet worden aangevraagd. Er zal dan eerst contact met de KNVB opgenomen moeten worden via overschrijvingen@knvb.nl zodat zij de juiste relatiecode per e-mail kunnen doorgeven.
  Bij het aanmelden van deze speler wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn. Bij goedkeuring van de aanmelding door beide verenigingen, wordt deze speler direct overgeschreven en kan hij uitkomen voor de nieuwe vereniging. Deze vereniging krijgt per e-mail een bevestigingsbericht.

  Als het systeem de overschrijving blokkeert, geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. Ook dan volgt er een e-mail aan de betrokken verenigingen.

  Blokkade
  Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn:

  • De betreffende speler heeft (nog) niet voldaan aan de financiĆ«le verplichtingen.
   Als het lid alsnog aan de verplichtingen heeft voldaan, kan de blokkade worden verwijderd en volgt goedkeuring van de overschrijving.
  • Een blokkade kan ook verband houden met het niveau van de speler (categorie A of B).
   De laatste overschrijfdatum voor categorie A blijft 15 juni 23.59 uur.
   De laatste overschrijfdatum voor categorie B blijft de laatste dat van februari.

  Na 15 juni of eind februari moet in dat geval aan de bond per e-mail worden aangegeven waarom deze speler dispensatie zou moeten krijgen. Als de KNVB hiervoor dispensatie verleent, is daarna ook deze overschrijving verder akkoord en kan de betreffende speler uitkomen voor de nieuwe vereniging.