• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Enorm goed nieuws dat we ook in tijden van corona nieuwe sponsors mogen verwelkomen! Per direct prijkt de naam van Vakgarage De Bilt op de trainingspakken van ons negende elftal, dat zijn wedstrijden speelt op de zaterdagmiddag. Geheel in stijl en volgens coronaregels ondergingen twee spelers van het team een fotoshoot, waarvan het resultaat te zien is op onze social media kanalen.

  Mannen van het negende, veel plezier met jullie trainingspakken! En een hartelijk welkom aan Vakgarage De Bilt!
   
  Over Vakgarage De Bilt

  Garage De Bilt is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio. In de universele werkplaats ben je welkom met ieder automerk. De garage beschikt over hoogwaardige apparatuur om de moderne electronica in auto's te kunnen uitlezen. Bovendien mag Vakgarage De Bilt, door de jarenlange ervaring met het Koreaanse merk, met recht d├ę Kia specialist in de regio noemen. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kunnen ge├»nteresseerden terecht op bedrijvenpark Larenstein, waarbij er altijd onafhankelijk advies wordt gegeven omdat ze geen verplichtingen hebben met een importeur. Klik hier voor meer informatie.