• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • FC De Bilt en het online platform JongSelect zijn tot een mooie samenwerking gekomen: FC De Bilt @Work. FC De Bilt @Work is een speciale tool waar jij als lid van de vereniging op zoek kunt naar een nieuwe (bij)baan of stage in de regio.

  Wat is FC De Bilt @Work?
  FC De Bilt @Work is een maatschappelijk online platform dat zich richt op werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Ook stelt FC De Bilt @Work de opdrachtgevers in staat om in contact te komen met talentvolle leden en die graag werkervaring op willen doen.

  Of je nu een bijbaan zoekt in een supermarkt, een stage bij een grote multinational of een functie van 1 a 3 jaar ervaring bij een notariskantoor: voor iedereen is er via FC De Bilt @Work iets te vinden. Het aanbod varieert van dag tot dag.

  Hoe werkt FC De Bilt @Work?
  Via onze website kun jij de pagina van FC De Bilt @Work bezoeken, zie hier: https://jongselect.nl/at-work/fc-de-bilt. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Hier staat het aanbod vanuit onze sponsors vermeld, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent.

  Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek. Vul je profiel!

  Extra sponsorinkomsten
  Nieuwe baan of leuke stage gevonden via FC De Bilt @Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financieel aandeel. Deze kan gebruikt worden als extra sponsorinkomsten voor FC De Bilt. Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt FC De Bilt hier ook nog eens mee! Heb je vragen? Stuur een mail naar info@sponsorcommissie.nl.