• Vandaag staat de tweede wedstrijd van de voorjaar competitie op het programma. Hooglanderveen MO13-1 was vandaag naar de Bilt gereden als (mede)koploper met 4 punten uit 2 wedstrijden. Wij hebben na de overwinning van vorige week 3 uit 1. En kunnen vandaag bij winst over de tegenstander van vandaag heen gaan.

  Het verlag wordt vandaag verzorgt door Daniel waarvoor dank.

  De warming-up wordt op veld 1 afgewerkt omdat veld 2 nog bezet is door onze MO13-2 die een mooie overwinning boekte.
  Nadat de warming-up is afgerond gaan de meiden naar het wedstrijdveld.

  Na een start met Floor op goal om 10.42 uur 1-0, tegen een fysiek sterke tegenstander maar we hadden ze goed opgesloten en de 3e doelkans ging er na onze wissel van de links en rechts half speelsters, Lola en Emily via spits Miray netjes in!

  Tijd om Lina uit de wissel te halen om Floor als keepster af te wisselen. Om 10.50 uur Karlijn gewisseld en kreeg Olivia de 1e speelminuten. Floor stond nu ook in het veld, nu op haar vertrouwde plek achterin voor keepster Lina. Nu domineren wij de sterke tegenstander en kan Miray de 2-0 maken. We proberen de tegenstander op hun eigen helft op te sluiten en onze verdediging weet counters goed op te vangen, uit te verdedigen en de voorhoede te bereiken door de diepte te benutten. Stipt 11.00 uur rust met de gewenste voorsprong!

  Tijdens de rust gaven diverse meiden aan niet geheel fit te zijn en beginnen Lies, Rene en Miray in de wissel. Met Silje op goal. Met zoveel wissels tegelijk is het weer even wennen en ziet de tegenstander kans om vrij snel 2-1 te scoren. Gelukkig laten we ons niet verder overdonderen en blijven scherp.

  Vlagger Robert vlagt ook de 2e helft en vlagt ook de 1e keer buitenspel wat gelukkig goed wordt opgepakt door de scheidsrechter.
  Helaas ook voor een onterecht buitenspel voor onze aanvallers.

  Ondertussen de 3e handsbal deze wedstrijd voor aanvoerster Robine. 11.24 uur Laura mid mid, Lies links half en Laura naar het midden als spelverdeelster. We hebben het zwaar maar weten de wedstrijd weer naar ons hand te zetten door druk te zetten en weten ondanks de goede keepster de tegenstander weer zo veel mogelijk op te sluiten.
  De counters zijn een risico maar de tactiek werkt. Rowena weet de 3-1 te maken! Tactisch zijn we sterker, het eindsignaal klinkt en een verdiende winst. Waar we flink voor moesten werken.

  Top resultaat tegen wederom een goede tegenstander.

  Nu een weekje rust en dan mogen we op 5 maart naar Jonathan.