• Mini's

  Welkom bij de Mini's

  Mini’s seizoen 21/22

  Algemene informatie: De mini’s zijn een enthousiast en gezellig team bestaand uit de jongste spelers en vallen onder de voetbal academy. De trainers leggen voor de kinderen van de academy de focus niet alleen op speltechniek, maar ook op het sociaal-emotionele aspect van voetballen en het spelen in een team. Hierbij staat plezier in het spel natuurlijk voorop!

  De mini’s is een onder 6 lichting en er kan al vanaf 3,5 jaar worden ingeschreven en meegespeeld bij de mini’s. Wil je graag een keer een proefles meedoen? Neem dan even contact op voor een proeflesformulier.

  Trainen: De trainingen van de mini's zijn op donderdag van 16:30 tot 17:30 uur (m.u.v. de schoolvakanties en winterstop). We verzamelen bij de zwarte voetbalkooi en spelen op veld 5.

  Afmelden trainingen: Afmelden voor de trainingen graag minimaal 1 dag van tevoren bij de coördinator. Hoe eerder hoe beter natuurlijk.

  Kleding: De Mini's voetballen in de volgende kleding: sportbroek&-shirt - voetbalkousen - voetbalschoenen - scheenbeschermers - teamshirt (geleverd door FC De Bilt in bruikleen tijdens de wedstrijden).

  Shirt: Ieder kind krijgt tijdens de wedstrijden een shirt in bruikleen. Na afloop dient het shirt weer ingeleverd te worden bij de coördinatoren.

  Wedstrijden: De wedstrijden zijn elke zaterdag onder begeleiding van de coördinator en wat hulpouders en wordt bij lage opkomst gespeeld in de zwarte voetbalkooi op het terrein van FC De Bilt, bij hoge opkomst verzamelen we in de kooi en spelen we op veld 5. De wedstrijden worden enkel thuis bij FC De Bilt gespeeld, er zijn dus nog geen uitwedstrijden. De wedstrijden starten om 10:00 uur, graag aanwezig om 09:50. We spelen 2x15 minuten met een limonade pauze ertussen, de coördinator regelt de limonade.

  Spelleiders: Wij zouden graag jeugdspelers uit hogere teams de wedstrijden van de mini's laten fluiten, voordeel hiervan is dat jonge spelers hun eerste ervaringen op doen als scheidsrechter. Dus indien u een jongen of meisje kent in een hoger team die interesse heeft, kunt u ze altijd aanmelden bij de coördinatoren om een keer scheidsrechter te zijn. Daarnaast verzoeken wij de ouders hun betrokkenheid te tonen en zich af en toe beschikbaar te stellen als scheidsrechter.

  Spelregels wedstrijden: 
  - Handje schudden voor en na de wedstrijd. 
  - Spelleiders letten erop dat de wedstrijden sportief verlopen. De Mini´s spelen zonder keeper, dit betekent dat de bal niet in de handen mag genomen worden. Na afloop de voetbalshirts weer inleveren bij een van de coördinatoren.
  - Na afloop nemen alle speler één penalty en keepen ze allemaal één keer.

  Spelregels toeschouwers: Reageer niet op de beslissing van de spelleider. Aanmoedigen mag maar doe dit ten alle tijde op een verantwoorde wijze. Plezier in het spel is het belangrijkste!

  Afmelden wedstrijden: Afmelden voor de wedstrijden graag minimaal 2 dagen van tevoren bij de coördinator. Hoe eerder hoe beter natuurlijk.

  Annulering training: Als trainingen niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden, dan kunt u dit lezen op de website van FC De Bilt of informeert de coördinator u hierover.

  Annulering wedstrijd: Als wedstrijden niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden dan informeert de coördinator de ouders hierover.

   

  Contactgegevens mini’s: coordinator-mini@fcdebilt.nl

  Coördinator seizoen 21/22: Alette van den Ingh

   
   

   

   

  ArgentinieBrazilieItalieNederlandSpanjePortugal2