• Agenda verkort, zie ook rechtsboven


  dec
  04
  Standaard wedstrijdprogramma

  Alle velden

  Standaard wedstrijdprogramma

  De activiteit duurt de gehele dag

  dec
  08
  Bestuursvergadering

  Sponsorhome

  2 wekelijkse bestuursvergadering

  Deze activiteit duurt van 20:00 t/m 21:30 uur

  dec
  11
  Standaard wedstrijdprogramma

  Alle velden

  Standaard wedstrijdprogramma

  De activiteit duurt de gehele dag

 • Mini's

  Welkom bij de Mini's

   

  Wedstrijdschema seizoen 2021-2022:

  Informatie volgt nog...

  CONTACTGEGEVENS MINI'S:
  Mail de coördinator van de mini's met geboortejaar 2015 via: coordinator-mini@fcdebilt.nl (Marli de Lathouder)

  Trainen: De trainingen van de mini's zijn op donderdag van 16:30 tot 17:30 uur (m.u.v. de schoolvakanties en winterstop).

  Wedstrijden: Het nieuwe wedstrijdschema is nog niet bekend, naar verwachting zal dit weer één keer in de twee weken zijn in de zwarte voertbalkooi op het terrein van FC De Bilt. De wedstrijden worden enkel thuis bij FC De Bilt gespeeld, er zijn dus nog geen uitwedstrijden. De wedstrijden startten het afgelopen seizoen om 10.00 uur, graag aanwezig om 09:45.

  Spelleiders: Wij zouden graag jeugdspelers uit hogere teams de wedstrijden van de mini's laten fluiten, voordeel hiervan is dat jonge spelers hun eerste ervaringen op doen als scheidsrechter. Dus indien u een jongen of meisje kent in een hoger team die interesse heeft, kunt u ze altijd aanmelden bij de coördinatoren om een keer scheidsrechter te zijn. Daarnaast verzoeken wij de ouders hun betrokkenheid te tonen en zich af en toe beschikbaar te stellen als scheidsrechter.

  Spelregels wedstrijden: 
  - Handje schudden voor en na de wedstrijd. 
  - Spelleiders letten erop dat de wedstrijden sportief verlopen. De Mini´s spelen zonder keeper, dit betekent dat de bal niet in de handen mag genomen worden. Na afloop de voetbalshirts weer inleveren bij een van de coördinatoren.
  - Na afloop nemen alle speler één penalty en keepen ze allemaal één keer.
  Spelregels toeschouwers: Reageer niet op de beslissing van de spelleider. Aanmoedigen mag maar doe dit ten alle tijden op een verantwoorde wijze. Ook op deze leeftijd is plezier nog steeds het belangrijkste!
  Afmelden wedstrijden: Afmelden voor de wedstrijden graag minimaal 2 dagen van tevoren bij de coordinator. Hoe eerder hoe beter natuurlijk.
  Annulering training: Als trainingen niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden, dan kunt u dit lezen op de website van FC De Bilt of informeert de coordinator u hierover.
  Annulering wedstrijd: Als wedstrijden niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden dan informeert de coordinator de ouders hierover.
  Kleding: De Mini's voetballen in de volgende kleding: sportbroek - voetbalkousen - voetbalschoenen - scheenbeschermers - teamshirt (geleverd door FC De Bilt in bruikleen tijdens de wedstrijden).
  Shirt: Ieder kind krijgt tijdens de wedstrijden een shirt in bruikleen. Na afloop dient het shirt weer ingeleverd te worden bij de coördinatoren.
   

   

   

  ArgentinieBrazilieItalieNederlandSpanjePortugal2