• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De shop is de komende 3 weken gesloten. U kunnen bestellen via de webshop of voor een afspraak een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Vanmorgen zijn we geïnformeerd over het mogelijk grensoverschrijdend gedrag van één van onze vrijwilligers. Dit gedrag zou buiten de club hebben plaatsgevonden. Het kan zijn dat leden of andere betrokkenen hier vandaag iets over hebben gehoord of hebben meegekregen. We geven daarom hierbij een korte toelichting over hoe we als bestuur gehandeld hebben. 

  Namens het bestuur is contact gezocht met de betreffende persoon en aangegeven dat deze voorlopig niet meer op de club aanwezig mag zijn. 

  Het bestuur zal op basis van nadere informatie vanuit betrokken instanties de vervolgstappen bepalen. Ook hebben we de vertrouwenspersonen van FC De Bilt geïnformeerd over de situatie en samen houden wij de situatie scherp in de gaten. 

  Er is op dit moment geen indicatie dat het betreffende gedrag zich ook tijdens het uitvoeren van vrijwilligerstaken of anderszins binnen onze vereniging zou hebben voorgedaan.

  Uiteraard is het indien u bezorgd bent of vragen heeft mogelijk om contact op te nemen. Dat kan via voorzitter@fcdebilt.nl of met een van de vertrouwenspersonen. Zie hiervoor https://www.fcdebilt.nl/reglement-vertrouwenspersoon

  Bestuur FC De Bilt