• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De shop is de komende 3 weken gesloten. U kunnen bestellen via de webshop of voor een afspraak een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Deze week wordt de selectietoeslag en de twee keer trainen toeslag in rekening gebracht. Ondanks eerdere publicaties heeft niet iedereen dit besluit goed meegekregen, daarom geven we hierbij extra toelichting op het besluit dat tijdens de afgelopen ALV is genomen.

  Bij het financieel gezonder maken van FC De Bilt heeft het bestuur ook naar de vergroting van inkomsten gekeken. De contributies zijn de belangrijkste inkomsten. Om een goed beeld te hebben van de mogelijkheden om contributieverhoging en selectietoeslagen door te voeren heeft het bestuur een analyse gemaakt van de voetbalclubs in de directe regio. Deze clubs zijn Sporting70, Hercules, SO Soest, DOSC, SVM en Jonathan. Hieruit heeft het bestuur geconcludeerd dat er ruimte en mogelijkheid is om een selectietoeslag te hanteren. Immers, meerdere clubs in de regio hebben een dergelijke toeslag.

  Daarom zijn de volgende toeslagen van toepassing bij FC De Bilt:

  • een selectietoeslag van €20 pp per seizoen.
  • een 2 keer trainen toeslag van €10 pp per seizoen voor non-selectieteams die wel 2 keer (willen) trainen.

  Deze toeslagen gelden voor de jeugd en de senioren en worden vooral gebruikt voor het structureel verhogen van de kwaliteit van het jeugdvoetbal. Dit doen we oa door gediplomeerde trainers op selectieteams te hebben en te blijven investeren in een goed technisch kader.

  Daarnaast maken de selectieteams en teams die 2 keer trainen meer gebruik van accommodaties en faciliteiten.

  Hopelijk hebben we hiermee voldoende informatie gegeven over beide toeslagen.

  Mochten er toch nog vragen zijn, dan zijn we bereikbaar via penningmeester@fcdebilt.nl.

  Het bestuur van FC De Bilt