• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  Aanstaande zaterdag is de FC De Bilt shop weer open van 10:00 tot 12:00 uur. Let wel op de Corona richtlijnen.

 • FC De Bilt onderkent de maatschappelijke waarde van sport en wil hier een positieve bijdrage aan leveren. Bij FC De Bilt willen we vooral dat meisjes en jongens plezier in het spel hebben en veel aandacht geven aan voetbaltechniek en tactiek. Sportiviteit en respect zijn belangrijke waarden voor FC De Bilt.

  Het volgende willen we met en voor onze leden realiseren:
  1. Trots op de club. FC De Bilt vindt het belangrijk dat haar spelers trots zijn op hun club en zich betrokken voelen bij de club. Dit vergroot het plezier en maakt het ook mogelijk dat de club draait door de bijdragen van velen.
  2. Sportiviteit en respect. FC De Bilt wil een sportieve en sociale club zijn. In de club moeten we borgen dat we goed met elkaar omgaan, en elkaar corrigeren op niet correct gedrag.
  3. Technisch verzorgd voetbal. De visie van FC De Bilt is ook dat plezier in voetballen hand in hand gaat met beter leren voetballen, en daarmee ook het spel op een hoger niveau te beoefenen. FC De Bilt wil technisch verzorgd, aanvallend voetbal spelen vanuit het idee dat dit tot het meeste spelplezier leidt.
  4. Ieder op zijn/haar niveau. Dit geldt voor alle teams, van oud tot jong en van hoog tot laag. Elke speler en elk team wordt de kans geboden om te voetballen op een wijze en ondersteuning die past bij zijn/haar niveau, en die zoveel mogelijk aansluit op de wensen van de spelers (en begeleiders).

  Het in november 2017 vastgestelde beleidsplan vormt de basis voor het beleid van FC De Bilt in de periode 2018-2022: 20171030 Beleidsplan FCDB 2018-2022