• Sinds het begin van dit seizoen zijn wij, Machteld van Rees en Perry Bruins, voor leden, ouders en vrijwilligers beschikbaar als vertrouwenscontactpersonen. Als je bij FC de Bilt in aanraking komt met (seksuele) intimidatie, discriminatie, treiteren, agressie, geweld, pesten en andere ongewenste omgangsvormen waarover je het moeilijk vindt om met anderen te praten, dan kun je bij ons terecht.

  Alle gesprekken met (één van) ons zijn vertrouwelijk; alles blijft onder ons en wij zullen ons best doen om te luisteren en je met raad en daad bij te staan.

  Wij hebben geen banden binnen de club en zijn onafhankelijk van het bestuur, zodat wij geheel onpartijdig zijn. Meer weten? Zie het reglement vertrouwenscontactpersoon. Je kunt ons bereiken op vertrouwenscontactpersoon@fcdebilt.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

   

  Machteld van Rees (1964)

  Machteld

  Met twee zonen die voetbalden bij FC De Bilt ben ik vanaf het moment dat mijn oudste zoon 5 jaar was (in 2002) gaan trainen en coachen. Mijn opleiding tot sportleraar kwam daarbij goed van pas en dit heb ik totaal zo’n 8 jaar gedaan. Daarnaast heb ik 12 jaar in de commissie Sportiviteit & Respect van FC de Bilt gezeten en vanuit die rol mooie acties en initiatieven mogen opzetten.

  Beide zoons zijn ondertussen het huis uit en studeren elders. Vanaf 2009 heb ik een eigen bureau op het gebied van team-, organisatie- en persoonlijke ontwikkeling en ben ik als personal coach al jaren werkzaam voor het Johan Cruyff Institute for Sports.

  Het is mijn dagelijks werk om goed te luisteren naar anderen en samen met de ander te onderzoeken wat wenselijk en nodig is om verder te komen.

   

  Perry Bruins (1959)

  Perry

  Bij FC de Bilt ben ik van 2013-2017 leider/trainer/coach geweest van een meidenteam. Toen dat team werd opgeheven en 'mijn' meiden werden verdeeld over andere teams, en ik dus -voor wat FC de Bilt betreft- werkloos werd, heb ik het bestuur aangeboden om te gaan nadenken over de functie van vertrouwenscontactpersoon bij FC de Bilt.

  Mijn voetbalverleden ligt bij Zwaluwen Utrecht (toen nog Zwaluwen Vooruit geheten) en bij JSV Nieuwegein, waar ik zelfs nog korte tijd in de selectie heb gezeten. Door een hardnekkige knieblessure heb ik veel te vroeg met voetbal moeten stoppen.

  Door mijn werk bij de rechtbank Midden-Nederland ben ik gewend om te luisteren naar mensen die problemen ondervinden en met hen mee te denken naar mogelijke oplossingen. Ik hoop deze vaardigheden ook te kunnen inzetten als vertrouwenscontactpersoon.