• Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de twee verplichte vrijwilligersdiensten via de app van voetbal.nl. Samen zorgen we er hiermee voor dat alle leden iedere week kunnen voetballen en van de kantine gebruik kunnen maken.

  Hieronder staat het vrijwilligersbeleid kort toegelicht. Uitgebreidere informatie kun je vinden op https://www.fcdebilt.nl/vrijwilliger
   
  Een fijn voetbalseizoen gewenst!
  De vrijwilligerscommissie van FC De Bilt

  fcdbvrijwilligerscommissie@gmail.com
   
  -------------------------------------------------
   
  Het vrijwilligersbeleid in het kort:
   
  FC De Bilt is een ledenvereniging. Dit betekent dat alle leden samen verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de vereniging. Het vrijwilligersbeleid van FC De Bilt geeft ieder lid de mogelijkheid om één van de volgende opties te kiezen:
   
  1. Het invullen van een functie. Heb je al een functie in seizoen 2021-2022? Meld dit dan in de app van voetbal.nl en meld je functie hier aan.

  2. Het uitvoeren van twee diensten in seizoen 2021-2022. Dit seizoen is er keuze uit de volgende diensten:
  - Bardienst
  - Keukendienst
  - Wedstrijdsecretariaat dienst

  Zie https://www.fcdebilt.nl/soorten-diensten voor de inhoud van de verschillende diensten. Het inroosteren op deze diensten kan via de app van voetbal.nl.
   
  3. Het afkopen van de vrijwilligersplicht voor seizoen 2021-2022. De kosten hiervoor zijn €100. In de app van voetbal.nl kun je dit aangeven.
   
  Alle informatie is te vinden op https://www.fcdebilt.nl/vrijwilliger