• Agenda verkort, zie ook rechtsboven


  dec
  04
  Standaard wedstrijdprogramma

  Alle velden

  Standaard wedstrijdprogramma

  De activiteit duurt de gehele dag

  dec
  08
  Bestuursvergadering

  Sponsorhome

  2 wekelijkse bestuursvergadering

  Deze activiteit duurt van 20:00 t/m 21:30 uur

  dec
  11
  Standaard wedstrijdprogramma

  Alle velden

  Standaard wedstrijdprogramma

  De activiteit duurt de gehele dag

 • We hebben de afgelopen weken prachtige scores geboekt bij Albert Heijn Voetbalpassie en Rabo Clubsupport, we staan bovenaan bij PLUS Bilthoven 'Spaar voor je club' én we gaan als een trein met de Grote Clubactie. Onder meer JO16-1, JO23-1, MO19-1, het tweede en MO17-1 hebben al een of meerdere superloten gekocht!
   
  De Grote Clubactie is een jaarlijkse loterij waarbij we als FC De Bilt zoveel mogelijk loten proberen te verkopen, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar onze club gaat. De opbrengst willen we besteden aan het verduurzamen van de materialen op onze velden, waar alle leden mee te maken hebben. Als lid of supporter van onze vereniging kan je hier uiteraard je steentje aan bijdragen. Er zijn verschillende opties:
  - Koop als individu één of meerdere loten van €3 per stuk via https://clubactie.nl/lot/fc-de-bilt/120198.
  - Koop met jouw team, als ondernemer of met een groep vrienden een superlot a €150. Als je allemaal iets inlegt ben je er zo! :) 
  Een superlot koop je via https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/fc-de-bilt/120198. Wist je dat we onder de Superlot verkopers eenmaal een bar tegoed á €150 verloten?

  Helpen jullie mee om ook van deze actie een succes te maken? Bedankt voor de support!