• Feestavond op 7 maart

  16 dec 2019
 • Daar zijn we weer! Exact negen maanden geleden – op zaterdag 16 maart van dit jaar - genoten wij met meer dan 250 vrienden en vriendinnen van een meer dan geslaagde feestavond bij FC De Bilt. Een gezellige avond waarop geen wanklank heeft geklonken en waar de club een mooie verdienste aan heeft overgehouden. De enige leden die er achteraf van baalden waren degene die om onverklaarbare reden geen kaartje hadden gekocht..

  Maar, nu vlak voor de jaarwisseling kunnen we mededelen dat er een tweede editie gaat komen. De Red-White Party II zal plaatsvinden op zaterdag 7 maart 2020, natuurlijk weer in de mooiste kantine van het land. De dresscode spreekt voor zich.

  Net als bij de eerste editie maken we het jullie erg makkelijk om kaartjes te claimen; stuur een appje met het aantal en de betreffende namen naar 0642251779 en ze zijn voor jou. De rest van de informatie lezen jullie op onderstaande poster.

  Zoals bij ieder spraakmakend evenement zeggen ook wij: twijfel niet te lang en wees er snel bij, want op = op. Vorig jaar hebben we gezorgd voor een ramvolle kantine, dit jaar nemen we met minder geen genoegen.

  Graag tot de 7e of eerder langs de velden!

  Namens de senioren selectie,
  Appie, Jeffrey, Jos, Marc en Tim

  _____

  Wanneer: zaterdag 7 maart 2020
  Waar: FC De Bilt kantine
  Tijdstip: 20:30 – 01:00
  Dresscode: Red-white
  Kaartprijs: €7,50 inclusief eerste drankje*
  Doelgroep: Jong (18+) én oud
  *Op de avond zelf is er muntverkoop waarmee iedereen zich na het eerste drankje in zijn of haar behoefte kan voorzien.

  Automatische concepten