• Samenwerking FC De Bilt en UVS verlengd

  5 mrt 2019 Beheerder
 • Namens het bestuur van FC De Bilt zijn wij zeer blij om te vernemen dat ook aankomend jaar Dennis Voolstra weer de FC De Bilt Academie invulling aan gaat geven. Dennis is wat ons betreft een zeer enthousiaste trainer die in staat is om jonge talentjes in een veilige en plezierige omgeving  baas te laten worden over de bal.
  Naast zijn inzet voor de FC De Bilt Academie zal ook Dennis zijn eigen voetbalschool activiteiten verder ontplooien bij FC De Bilt.
   
  Oprichter Dennis Voolstra: Als eerste wil ik zeggen, dat ik super blij ben met het feit dat wij met De Utrechtse Voetbalschool ook komend seizoen weer bij FC De Bilt aanwezig mogen zijn. De afgelopen periode hebben wij een mooie basis gelegd bij FC De Bilt met onze techniektraining op vrijdag en het aantal deelnemers neemt nog elke week toe. Elke vrijdagmiddag verzorgen wij namelijk techniektraining voor spelers tussen de 5 en 12 jaar, die buiten hun eigen training om extra aan hun techniek willen werken.

  Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek onze website via deze link en meld je kind snel aan voor een gratis proefles.
   
  Rob Florie

  Voorzitter FC De Bilt