• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Op korte termijn wordt er een enquête uitgezet bij ouders van onze jeugdleden onderbouw (mini’s t/m O12). Hieronder neem ik jullie mee in de achtergrond hiervan.

  We constateren dat de aanwas van nieuwe leden in de jongste leefdtijdscategorieen de laatste jaren een negatieve trend laat zien.
  Als voorbeeld de CL, waar we een jaar of 5 geleden gemiddeld zo’n 50 spelers per seizoen hadden, moeten we het nu doen met de helft. Wel zien we dat leden vaker op een iets later moment instromen.

  Gelukkig zien we wel een flinke impuls van het meidenvoetbal op het ledenaantal. Waar 5 jaar geleden een handjevol meisjes per seizoen zagen instromen (en vaak ook weer uitstromen) hebben we nu 2 teams in de MO9 en 3 teams in de MO11.
  We willen graag weten hoe het komt dat de jaarlijkse ledenaanwas daalt en dit als jeugdcommissie weer kunnen ombuigen. Daarnaast willen we met jullie input de identiteit van het jeugdvoetbal bij FC De Bilt in beeld brengen om vandaar uit met een gericht plan op ledenwerving te kunnen gaan inzetten.

  Een aantal 2e jaars studenten Bedrijfskunde gaan in het kader van hun opleiding in opdracht van de jeugdcommissie dit onderzoek uitvoeren. Een aantal van hen voetbalt bij FC De Bilt. Zij gaan een enquete uitzetten onder de ouders van alle jeugdleden in onze onderbouw alsmede op scholen in De Bilt. Op basis van de uitkomsten zullen zij aan ons een advies uitbrengen hoe we tot een groei van ons aantal jeugdleden.

  We verzoeken om de enquete massaal in te vullen. Hoe hoger de respons, hoe duidelijker het beeld dat verkregen wordt en hoe concreter het advies.

  We rekenen op ieders medewerking.

  Met vriendelijke groet,

  Rosanne, Chris, Bram, Niels en Ernst
  Jeugdcommissie FC De Bilt