• FC De Bilt WEBSHOP

  De fysieke winkel is sinds 26 juni 2021 gesloten. Bestellen van kleding e.d. is nu alleen nog mogelijk via de webshop. Binnenkort zijn ook de shirts daar te bestellen.

 • Een Sport-robot met vijf jaar garantie

  Het maakt duidelijk dat robotbelijning niet meer is voorbehouden aan grote clubs en gemeenten. Bogaerts: 'We zien dat de robot voet aan de grond krijgt. Robotbelijning is geen toekomstbeeld meer, maar actualiteit. De realiteit is dat het aantal vrijwilligers bij heel wat clubs onder druk staat. Het wordt steeds moeilijker om die te vinden en er zijn zelfs clubs zonder. Die worden dus gedwongen om verder te kijken.' De Sport-robot is dan een optie. Voor 15.000 euro heb je een robot met templates voor twee sporten en vijf jaar volledige garantie. Dat moet clubs, waarvoor de investering toch een fors bedrag is, de nodige rust en zekerheid geven. In combinatie met de high performance-belijningsverf, special voor de robot ontwikkeld, zijn zij dan jaren verzekerd van strakke belijning. 

   Expo-Line werkte mee aan de ontwikkeling van de Sport-robot.

  We zijn op zoek naar sponsoren voor zo'n mooie robot....

  Even serieus:
  We hebben in Bart een nieuwe lijnentrekker gevonden die dit wel graag met iemand anders samen wil doen, ben jij ook een kandidaat om dit als vrijwilliger een aantal keer per jaar te doen?
  De voorkeur ligt om dit op vrijdagmiddag te gaan uitvoeren.

  Heb je interesse?, mail de penningmeester@fcdebilt.nl