• FC De Bilt WEBSHOP

  De fysieke winkel is sinds 26 juni 2021 gesloten. Bestellen van kleding e.d. is nu alleen nog mogelijk via de webshop. Binnenkort zijn ook de shirts daar te bestellen.

 • Gezocht: vrijwilligerscoördinator, lijnentrekker, vrijwilligers schoonmaak, bestuurslid/coördinator facilitair en secretaris.
   
  Zoals ook toegelicht tijdens de ALV is FC De Bilt de Coronaperiode financieel goed door gekomen. Ondanks alle beperkingen zijn er weer mooie stappen gezet om de financien verder op orde te krijgen en waar mogelijk gewoon door te voetballen. Inmiddels lijkt het erop dat we na de zomervakantie weer kunnen voetballen zoals we gewend waren. 
   
  De afgelopen anderhalf jaar heeft niet alleen het voetbal maar ook het verenigingsleven en het benodigde vrijwilligerswerk grotendeels stil gelegen. Een rondje langs alle commissies levert het beeld op dat veel vrijwilligers gelukkig actief blijven, maar ook dat een aantal cruciale taken niet meer ingevuld zal worden als er geen nieuwe mensen opstaan. Het is dus noodzakelijk om deze taken opnieuw te kunnen beleggen zodat er komend seizoen ook daadwerkelijk weer ‘gewoon’ gevoetbald kan worden.
   
  Om volgend seizoen goed te laten starten zoeken we in ieder geval:
   
  - een vrijwilligerscoördinator
  Na vele jaren als lid van de vrijwilligerscommissie actief te zijn geweest stopt Nico Kuiper komend seizoen met deze functie. Vervanging is nodig want zonder vrijwilligerscoördinator geen systeem van vrijwilligersdiensten en dus geen wedstrijdsecretariaat, barbezetting, scheidsrechters, enz. 
   
  Als vrijwilligerscoördinator zorg je voor een goed lopende indeling van vrijwilligers voor de verschillende taken via de hiervoor beschikbare app en ben je met het bestuur in gesprek over vacatures binnen de vereniging en de invulling daarvan.
  Tijdsbesteding enkele uren per week.
   
  Deze functie kun je ook prima met meerdere mensen uitvoeren, dus ook als je een iets kleinere rol wilt vervullen is dit mogelijk. Geef je alleen of liever nog samen met iemand op om deze mooie en onmisbare rol in te vullen.
   
  - een lijnentrekker
  Per komend seizoen zoeken we iemand die het leuk vindt om eens in de paar weken de grasvelden te voorzien van verse lijnen. Een precies maar niet moeilijk klusje waarbij je lekker buiten bezig bent en waarbij je flexibel je tijd kunt indelen.
  Tijdsbesteding: ca 4u per 2 a 3 weken
   
  - vrijwilligers schoonmaak
  Een deel van de bestaande schoonmaakploeg is gestopt met deze taken. We zoeken dus versterking om ervoor te zorgen dat onze kantine en kleedkamers steeds netjes en schoon zijn.
  Als vrijwilliger schoonmaak kun je grotendeels zelf je tijd indelen en aangeven hoe vaak je beschikbaar bent.
   
  - een bestuurslid of coördinator facilitair
  Bestuurslid Ron van Elk zal zijn taken neer gaan leggen. Wij zijn dus op zoek naar een nieuw bestuurslid die zich richt op de gebieden gebouw en facilitair. Eventueel kan deze functie ook als coördinator met een commissie ingevuld worden.
  Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op.
   
  - een secretaris
   
  Voor een aantal van deze taken is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.
   
  Draag jij bij aan die soepele start in het nieuwe seizoen? Meld je aan voor een van deze mooie klussen via bestuur@fcdebilt.nl

  Tom Claassen
  Voorzitter FC De Bilt