• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is op 26 juni voor het laatst dit seizoen geopend van 10.00 tot 12.00 uur. U kan uw bestelling ook doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Beste U-pas partner,

  De regels voor kinderen met een U-pas veranderen. In deze mail vertellen we je wat het inhoudt en wat er voor jou verandert. 

  Vanaf 1 juli 2021, de start van het nieuwe pasjaar, mogen alle kinderen binnen één gezin het tegoed op hun U-pas bij elkaar optellen. Dit heet het gezinstegoed. Dit geldt voor alle gezinnen met kinderen t/m 17 jaar in alle U-pasgemeenten. 

  Goed om te weten: het tegoed voor volwassenen (18+) blijft strikt persoonlijk. Dit tegoed mag de pashouder dus nog steeds alleen aan activiteiten voor zichzelf besteden.

  Hoe werkt het gezinstegoed?
  Ieder kind krijgt een eigen U-pas, maar het beschikbare tegoed kan worden besteed aan alle kinderen in het gezin. Pashouders mogen de tegoeden dus bij elkaar optellen (combineren). Zo kan dus voor één kind de sportcontributie, een schoolreis, fiets of laptop betaald worden van de tegoeden van meerdere U-passen. 

  Wat betekent dit voor jou als partner van U-pas?
  Je mag meerdere passen van kinderen uit hetzelfde gezin aannemen voor de aanschaf van een product of het meedoen aan een actie of activiteit. Ook hoef je geen rekening meer te houden met hoe vaak een kind iets mag aanschaffen, leeftijdsgrenzen of een maximum bedrag.

  • Kinderen wonend in Utrecht met een geldige U-pas mogen nog steeds hun U-pastegoed besteden aan o.a. sport, cultuur, bioscoop, zwemmen, maar ook aan een fiets, laptop/tablet/computer of schoolactiviteiten. Vanaf 1 juli kunnen zij gebruik maken van het gezinstegoed. Ze mogen hiervoor dan het tegoed van alle kinderen in een gezin bij elkaar optellen. 
  • Kinderen wonend in de Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht mogen hun tegoed nog steeds besteden aan dezelfde activiteiten als afgelopen jaren (o.a. sport, cultuur, schoolactiviteiten, bioscoop), maar ook zij mogen hun tegoeden bij elkaar optellen. Zo kunnen ze de tegoeden van meerdere kinderen besteden aan bijv. de sportcontributie, muziekles en/of schoolactiviteiten van één kind binnen het gezin.

  Wil je meer weten over het gezinstegoed? Kijk dan op de website: www.u-pas.nl/gezinstegoed.
  Met vriendelijke groet, Het U-pasbureau.

  Uiteraard ondersteunt FC De Bilt deze regeling van harte, heb je hulp nodig, stuur dan een mail aan contributie@fcdebilt.nl