• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • Corona update - meer voetbal mogelijk 

  Op de persconferentie van dinsdag 23 februari heeft de overheid aangekondigd dat de corona-maatregelen voor sportclubs aangepast worden. Belangrijke punten zijn:

  1. Mensen tot en met 26 jaar mogen vanaf 3 maart met meer dan twee personen samen buiten sporten op sportaccommodaties. Niet in competitieverband, maar wel met het eigen team binnen de eigen club, afstand houden hoeft niet meer. Mensen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis.
  2. De avondklok wordt verlengd tot en met 1 april 04.30 uur.
  3. Op maandag 8 maart beoordeelt het kabinet welke maatregelen vanaf 16 maart nodig zijn.

  Dit maakt vanaf 3 maart trainen en onderling spelen voor een groot deel van onze seniorenleden (JO19 en een groot deel senioren) weer mogelijk. Met als zeer vervelend effect dat 27-jarigen en ouder buiten de boot vallen. Dat voelt ongetwijfeld dubbel en onrechtvaardig, dat begrijpen we erg goed. We zullen deze groep leden accommoderen door (kosteloos) voetbal bootcamp trainingen (in groepjes van 2) aan te bieden. Hierover snel meer informatie via de website en de aanvoerders van de senioren.

  We zijn voor de andere jongvolwassenen (t/m 26 jaar) blij met dit nieuws en hebben het trainingsschema weer aangepast zodat zoveel mogelijk leden kunnen  voetballen binnen de restricties van de avondklok. Het trainingsschema is HIER te vinden. 

  We houden iedereen goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden en we zijn blij dat we weer een stap in de goede richting maken. 

  Het bestuur