• Openingstijden FC De Bilt SHOP

  De fysieke winkel is de komende ?? weken gesloten. U kan uw bestelling doen via de webshop of voor een afspraak voor de opening van de winkel een mailtje sturen naar winkel@fcdebilt.nl

 • De afgelopen periode zijn vragen binnen gekomen over de betaling van de contributie in deze periode waarin we nu geen competitie mogen spelen en er niet door iedereen getraind kan worden zoals we gewend zijn. Wij begrijpen deze vragen ontzettend goed en beseffen ook goed dat het voor leden in sommige gevallen financieel erg lastig is. Tegelijkertijd vragen we ook begrip van onze leden voor deze moeilijke situatie. 

  Zoals bekend heeft FC De Bilt een kwetsbare financiële positie. Het nu niet (of deels) innen van contributie zet deze positie en daarmee de continuïteit van de vereniging verder onder druk. En dat  kan de vereniging zich niet permitteren. Als vereniging (en dit geldt eigenlijk voor alle Biltse (en Nederlandse) verenigingen) worden we financieel geraakt. De sluiting van de kantine eind september is een grote sociale én financiële aderlating en die sluiting zal nu minimaal tot medio februari duren. Dat betekent voor de vereniging een flinke brok uit de inkomsten die we nodig hebben om onze kosten te betalen. Immers een groot deel van de lasten lopen wel gewoon door. Indien het betalen van contributie lastig is, dan vinden we samen vast een goede oplossing. Neem hiervoor contact op met de penningmeester (via penningmeester@fcdebilt.nl). 

  Uiteraard kijken we als bestuur altijd of we op enig moment een mogelijkheid hebben waarbij een eventuele tegemoetkoming mogelijk is. Dat is afhankelijk van externe factoren waar we nu nog geen volledig zicht op hebben. Als bestuur verkennen we proactief alle regelingen vanuit overheid, gemeente, NOC*NSF en de KNVB. Wij kijken aan het eind van het seizoen hoe de vereniging er financieel voorstaat. Daarbij proberen de koers van ons financiële herstelplan vast te houden. Indien de financiën het toelaten zullen we uiteraard onze leden compenseren. We hopen op ieders begrip in deze situatie. 

  Laten we met zijn allen vooruit kijken en hopen dat we allemaal snel weer mogen trainen en wedstrijden kunnen spelen.  

  Samen zijn we FC De Bilt - in voor-en tegenspoed.

  Pas goed op jezelf, blijf gezond!
  Bestuur