• Champions League

  Champions’ League seizoen 21/22

  Algemene informatie: De Champions’ League zijn een stoer en enthousiast team jongens en meiden en vallen onder de voetbal academy. De trainers leggen voor de kinderen van de academy de focus niet alleen op speltechniek, maar ook op het sociaal-emotionele aspect van voetballen en het spelen in een team. Hierbij staat plezier in het spel natuurlijk voorop!

  De Champions’ League is een onder 7 lichting. Dit betekent dat er gekeken wordt naar het jaartal van de tweede helft van het seizoen. Bijvoorbeeld: in seizoen 21/22 spelen in de Champions’ League alle kindjes die in de tweede helft van het seizoen (2022) zeven jaar worden. 2022-7=2015 als geboortejaar.

  Wil je graag een keer een proefles meedoen? Neem dan even contact op voor een proeflesformulier.

  Trainen: De trainingen van de Champions' League zijn op donderdag van 17:30 tot 18:30 uur (m.u.v. de schoolvakanties en winterstop). We verzamelen bij het terras en spelen op veld 5.

  Afmelden trainingen: Afmelden voor de trainingen graag minimaal 1 dag van tevoren bij de coördinator. Hoe eerder hoe beter natuurlijk.

  Kleding: De Champions' League voetballen in de volgende kleding: t-shirt, voetbalschoenen, scheenbeschermers, broek en sokken van FC De Bilt.

  Broek en sokken van FC De Bilt zijn te koop via de nieuwe webwinkel: https://www.kopperssports.nl/FC-De-Bilt. Levering van de bestelling is binnen 3 werkdagen. Dus bestel op tijd voordat de eerste wedstrijden beginnen!

  T-shirt voor tijdens de wedstrijden worden uitgedeeld voor iedere wedstrijd.

  Shirt: Ieder kind krijgt tijdens de wedstrijden een shirt in bruikleen. Na afloop dient het shirt weer ingeleverd te worden bij de coördinatoren.

  Wedstrijden: De wedstrijden zijn elke zaterdag onder begeleiding van de coördinator en wat hulpouders en worden gespeeld op veld 5. De wedstrijden worden enkel thuis bij FC De Bilt gespeeld, er zijn dus nog geen uitwedstrijden. De wedstrijden starten het afgelopen seizoen om 08:30 uur, graag aanwezig om 08:20. We spelen 3x15 minuten met een limonade pauze ertussen, de coördinatoren regelen de limonade.

  Spelleiders: Wij zouden graag jeugdspelers uit hogere teams de wedstrijden van de Champions' League laten fluiten, voordeel hiervan is dat jonge spelers hun eerste ervaringen op doen als scheidsrechter. Dus indien u een jongen of meisje kent in een hoger team die interesse heeft, kunt u ze altijd aanmelden bij de coördinatoren om een keer scheidsrechter te zijn. Daarnaast verzoeken wij de ouders hun betrokkenheid te tonen en zich af en toe beschikbaar te stellen als scheidsrechter.

  Spelregels wedstrijden: 
  - Handje schudden voor en na de wedstrijd. 
  - Spelleiders letten erop dat de wedstrijden sportief verlopen.

  - Na afloop nemen alle speler één penalty en keepen ze allemaal één keer.

  - Na afloop de voetbalshirts weer inleveren bij een van de coördinatoren.
  Spelregels toeschouwers: Reageer niet op de beslissing van de spelleider. Aanmoedigen mag maar doe dit ten alle tijde op een verantwoorde wijze. Plezier in het spel is het belangrijkste!

  Afmelden wedstrijden: Wekelijkse aanwezigheid bij de wedstrijden wordt bij de Champions’ League verwacht. In gevallen van overmacht kan afmelden voor de wedstrijden minimaal 2 dagen van tevoren bij de coördinatoren.

  Annulering training: Als trainingen niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden, dan kunt u dit lezen op de website van FC De Bilt of informeert de coördinator u hierover.

  Annulering wedstrijd: Als wedstrijden niet doorgaan i.v.m. slechte weersomstandigheden dan informeert de coördinator de ouders hierover.

   

  Contactgegevens mini’s: coordinator-cl@fcdebilt.nl

  Coördinatoren seizoen 21/22: Marli de Lathouder en Rebekkah Rosenfeld.