Jacques Brinkman bij FC De Bilt

Geschreven door Herman Bröring.

sponsoravond2017

 

Sponsoravond op 30 november

Met recordinternational Jacques Brinkman als gastspreker.

Ook dit jaar organiseert de sponsorcommissie een avond voor alle sponsors en adverteerders van FC De Bilt. De afgelopen jaren waren o.a. Hans van Breukelen, Jan van Halst, Frans van Seumeren en Joost Broerse onze gasten. Dit jaar zijn we heel trots met de komst van plaatsgenoot Jacques Brinkman. Geen voetballer, maar wel een supergedreven sportman met een duidelijke eigen mening.

Onze sponsors zijn inmiddels uitgenodigd, maar we willen ook onze leden die interesse hebben in sponsoring bij FC De Bilt de kans geven om deze boeiende avond in onze kantine bij te wonen. Vanaf 19.45 uur is er koffie, om 20.00 uur starten we en geven we snel het woord aan Jacques Brinkman. Omstreeks 21.00 uur ronden we het centrale gedeelte af en kunnen we onder het genot van een drankje (van de kantine) en een hapje van De Botter nog napraten.

De leden van de sponsorcommissie zijn die avond uiteraard ook aanwezig, zodat potentiële sponsors voor informatie bij hen terecht kunnen.

De kantine is tijdens een sponsoravond ‘gewoon’ open, maar tussen 20.00 en 21.00 uur is de bar gesloten en zijn we gewend dat de gastsprekers hun presentaties kunnen houden.