Nieuwe sponsor FrameYourSportMoments.nl

Geschreven door Herman Bröring.

FC De Bilt heeft een nieuwe sponsor: Www.frameyoursportmoments.nl
 
Frame Your Sport Moments is een jong bedrijf, gespecialiseerd in het professioneel inlijsten van shirts en andere zaken. Ons motto “ you name it, we frame it”.  De feestdagen staan voor de deur en wij dachten, dit is een ideale gelegenheid om van jouw unieke shirt een blijvende herinnering te laten maken. Deze aanbieding geld voor de maanden november en december 2017.
 
Van de website:

Frame Your Sport Moments, een bedrijf met jarenlange ervaring in de inlijst industrie en met een bijzondere passie voor sport. Het traditionele lijsten ambacht is binnen Frame Your Sport Moments uitgegroeid tot een moderne discipline. Met een ruime ervaring, creativiteit en kennis van zaken is Frame Your Sport Moments een betrouwbare leverancier van vakwerk.

Voetbalshirts of keepershandschoenen, rugby shirts of voetbalschoenen: name it, we frame it! En niet alleen shirts… maar denk bijvoorbeeld ook aan medailles, baseballcaps, tennis- badminton, dans- en zwemkleding, ijshockey-pucks of sticks, balletschoenen, match-winning ballen en of iets wat geluk bracht tijdens een wedstrijd.

Onze service is eigenlijk simpel: we maken een collectie van uw herinnering, onze ontwerpers maken een creatief en op maat gemaakt concept en overleggen met u of het ontwerp voldoet aan uw wensen. Vervolgens zijn wij klaar om uw sportmoment professioneel in te lijsten.

Wij zijn uniek in onze service en design en zijn ervan overtuigd dat wij voor ieder budget een passende en professionele inlijsting kunnen aanbieden. We maken alleen gebruik van de beste kwaliteit materialen en ieder eindresultaat is uniek en anders. Geen standaard vormgeving, alle maten zijn leverbaar en… geen enkele opdracht is te groot of te klein. Bij Frame Your Sport Moments is alles mogelijk.

Voetbalclubs als Ajax, PSV en Roda JC, maar ook K1-vechters, de Nederlandse Hockeybond en de KNLTB behoren tot de vaste klantenkring. Bovendien zorgt de inlijsting ervoor dat de waardevolle herinneringen goed geconserveerd blijven.

 

Een van de personen achter dit bedrijf is Ramon Bongers, oud assistent trainer van FC De Bilt. Jullie hebben misschien wel eens de ingelijste shirts gezien in de business ruimte…. “ the wall of fame"... van de Bilt, shirts van oud spelers van de club. Heb jij nu ook een shirt van jou idool, of een shirt van een uniek moment, dat veel herinneringen bij je oproept !!! De feestdagen staan voor de deur..een mooi moment om een uniek cadeau te geven aan jezelf of iemand anders. Ik wil jullie nu de kans geven om jou unieke shirt te laten inlijsten op een professionele manier en er een blijvende herinnering van maken.

Groet, Ramon Bongers

 

sponsoractie frameyourshirt

 

versloot lijst